Vacature DTP-er / Junior Assistant Sales Officer bij Drukkerij Koevoets B.V.

Zorg jij dat onze klanten gezien gaan worden? 

Over de rol:

Je komt terecht in een compact productiebedrijf, een omgeving die vraagt om creativiteit, flexibiliteit en verantwoordelijkheid. Samen met jou bouwen we verder aan een nog sterkere dienstverlening. Meer dan productie alleen.

Hoe ziet jouw dag er uit… 

Jij begint om 8.30 uur met een lekker kopje koffie, de maandag start met de weekstart en je bent in een half uur bijgepraat wat er die week allemaal op de planning staat. Vervolgens ga je aan de slag met de opmaak van bijvoorbeeld een flyer en nog wat andere DTP opdrachten. Je gaat net voor de lunch samen met de accountmanager brainstormen over een nieuw project. Jouw creativiteit wordt aangeboord en vervolgens ga je aan de slag om wat zaken uit te werken. Na de lunch ga je offertes voorbereiden. Je gaat struinen op internet naar de beste oplossingen en hebt telefonisch contact over lopende offertes met onze trouwe leveranciers. Om een opdracht binnen te halen wil je nog even dubbelchecken wat de mogelijkheden zijn en samen met de accountmanager plaats je nog een succes story op LinkedIn. Aan het einde van de dag breng je nog voor jezelf in kaart wat er morgen op de planning staat en ga je voldaan van je vrije tijd genieten.  

Over ons

Wij zijn Drukkerij Koevoets, een grafische dienstverlener in de breedste zin des woords. Wij ontzorgen, geven advies, sturen bij en nemen het gehele traject voor onze rekening van idee naar ontwerp tot en met de uitvoering. 

Drukkerij Koevoets zorgt dat je gezien wordt

Daarin zijn de volgende 4 pijlers te benoemen: 

o    Advies / Projectmanagement 

o    Creatie 

o    Print- en Drukwerk

o    Signing (in- en outdoor reclame)

Dit ben jij

Wij zijn op zoek naar een creatieve en zelfstandige DTP‘er. Iemand die zin heeft om aan de slag te gaan met o.a. het opmaken van print- en drukwerk, verpakkingen, campagnes, mogelijk fotografie en Social Media, maar denk ook in de toekomst aan het vervaardigen van animaties en video content. Een mooie kans voor een nieuwe groeiende carrière bij een dynamische en ambitieuze onderneming. 

Dit in combinatie met de rol van Junior Assistent Sales Officer. Je gaat de voorbereidingen treffen om samen met de Accountmanager offerte aanvragen en mooie opdrachten binnen te halen. Je zult onder andere offertes aanvragen bij leveranciers, maar ook over prijzen onderhandelen. Dat vraagt om commercieel inzicht.

Taken DTP-er

(Technisch) opmaken en ontwerpen van print- en drukwerk, bijvoorbeeld verpakkingen, wikkels, posters, brochures en huisstijlen

Mix van kleine tot grote DTP klussen, terugkerende projecten (brochure / beurzen / fotografie en campagnes) Werken aan meerdere projecten tegelijkertijd en behalen van deadlines

Het bewaken van de huisstijlen van onze klanten maar ook onze eigen huisstijl 

Actieve rol m.b.t. visuele uitingen op Social Media

Overige voorkomende werkzaamheden 

Assistant Sales Officer

Het offerte traject voorbereiden door o.a. offertes en mogelijkheden aan te vragen bij leveranciers

Prijsonderhandeling met leverancier 

Administratieve ondersteuning van zowel de bedrijfsleider / manager als de accountmanager

Dit ben jij

Een zelfstandige aanpakker, hands-on houding

Een positieve en creatieve collega

Een teamplayer

Je brengt mee 

HBO werk- en denkniveau, je komt bijvoorbeeld net van school of je hebt enige werkervaring en bijvoorbeeld een grafische opleiding of een marketing & communicatie achtergrond 

Ruime ervaring met het Adobe pakket

Kennis van social media, video-editing of animaties is een pré (bereidheid deze kennis te ontwikkelen is een must!)

Nieuwe initiatieven en ideeën.

Wij bieden jou

Naast salaris en een goede werkplek bieden wij:

Een zeer gevarieerd pakket aan visuele uitingen voor uiteenlopende klanten/relaties

Een dynamische en uitdagende baan met leuke collega’s

Ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden, met waar nodig scholing en begeleiding

Contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd

Salaris conform grafische CAO

180 uur verlof bij een full-time aanstelling 

8% vakantietoeslag

Contract op basis van 32 of 36 uur per week

De vrijdagmiddag standaard vrij 

Kortom een hele leuke uitdagende rol met veel mogelijkheden.  

Uiteraard word je goed begeleid in deze rol en krijg je voldoende ruimte om deze combinatiefunctie je eigen te maken. Gaat je hart sneller kloppen van deze mooie functie solliciteer dan nu, mocht je meer informatie willen schroom niet en neem contact met ons op. 

Voor meer informatie:

administratie@drukkerijkoevoets.nl

T.a.v. Fanny Harreman

Vacature Grafische afwerker
bij Drukkerij Koevoets B.V.

Wij zijn opzoek naar jouw vakmanschap. De werkzaamheden bestaan uit stansen, snijden, vouwen, hechten en kleine grafische afwerking.

Eisen en wensen:

Je bent in staat zelfstandig grafische machines te bedienen en gaat voor een goede kwaliteit. Aantoonbare ervaring is een vereiste. Je bent initiatiefrijk en neemt verantwoordelijkheid. Daarnaast heb je oog voor orde, netheid en veiligheid. We gaan je daarnaast intern opleiden als drukker aan onze Heidelberg Speedmaster.

Wat bieden wij?

Een mooie functie in de grafische branche, voltijd werkweek 36 uur. Beloning volgens de Grafimedia CAO.

Solliciteren kan via e-mail: administratie@drukkerijkoevoets.nl 

Vacature Offset Drukker
bij Drukkerij Koevoets B.V.

Wij zijn opzoek naar jouw vakmanschap. De werkzaamheden bestaan uit drukken op onze Speedmaster 52-5/3XL, snijden, en kleine grafische afwerking.

Eisen en wensen:

Je bent in staat zelfstandig onze Speedmaster 52-5/3XL te bedienen en gaat voor een goede kwaliteit. Aantoonbare ervaring is een vereiste. Je bent initiatiefrijk en neemt verantwoordelijkheid. Daarnaast heb je oog voor orde, netheid en veiligheid. We gaan je daarnaast intern opleiden als stanser aan onze Heidelberg Cilinder en Heidelberg Degel.

Wat bieden wij?

Een mooie functie in de grafische branche, voltijd werkweek 36 uur. Beloning volgens de Grafimedia CAO.

Solliciteren kan via e-mail: administratie@drukkerijkoevoets.nl