ADVIES

Heeft u een uitgewerkt idee en wilt u dat gerealiseerd zien? Of heeft u nog geen idee, maar zoekt u een partij die op vele fronten met u mee kan denken? Bij Drukkerij Koevoets B.V. is het onze missie de gedachtegang van een ontwerper zo goed mogelijk te vertalen naar het eindresultaat. Zaken als materiaalkeuze, kleur, afwerking en manier van drukken spelen daarbij een grote rol. Drukkerij Koevoets B.V. begeleidt het gehele proces, vanaf het moment dat u met een idee of drukbestand bij ons komt, tot en met de levering van uw drukwerk

Zo precies als wij zijn in de kwaliteit van ons drukwerk, zo precies zijn we ook in de afwerking. Of het nu gaat om lijmen, nieten, vouwen, rillen, stansen, pregen of gehecht gebrocheerd drukwerk, wij zorgen graag voor de perfecte ‘finishing touch’. Daarin gaan we zo ver, dat we soms tot in de kleine uurtjes priegelwerk zitten te doen. Zodat we u het beste resultaat kunnen bieden.

Onze medewerkers combineren kennis van het vak met creatief denkvroeg stadium mee kunnen denken, kunnen we kosten, tijd en moeite voor u besparen. We weten of u beter voor digitaal drukwerk kunt gaan of dat offset drukwerk in uw situatie toch voordeliger is. We weten wat er mogelijk is qua afwerking en kennen vele speciale druktechnieken en –materialen, die uw project soms nét dat unieke tintje geven.

Wilt u weten wat wij voor ú kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

ADVIES NODIG? LATEN WE EEN AFSPRAAK MAKEN!

Drukkerij Koevoets B.V. denkt indien gewenst mee over kleur, vorm en uitstraling. Als u dat wilt, kunnen onze dtp’ers zelfs het gehele ontwerp van uw uiting op zich nemen. We denken dan met u mee over hoe u wilt communiceren, welke boodschap u wilt overbrengen en welke look & feel daar het beste bij past. 

De kwaliteit van uw drukwerk staat of valt met de kwaliteit van het drukbestand. Indien u ons een bestanden levert voor productie controleren wij deze in onze dtp-afdeling. Wij controleren het door u eventueel aangeleverde bestand op technisch zaken en of het voldoet aan alle eisen voor kwalitatief hoogwaardig drukwerk, en indien nodig passen ze het voor u aan.

Of u nu bij ons komt met een uitgewerkt bestand of alleen een idee, we zijn u graag van dienst.

KIJKEN NAAR JE NIEUWE PROJECT!

REALISATIE

Welke vraag u ook heeft op drukwerkgebied, Drukkerij Koevoets B.V. realiseert een optimale oplossing voor u. Iedere dag werken wij met veel toewijding aan een breed scala aan drukopdrachten. We bieden zowel traditioneel offset-drukwerk als digitaal drukwerk. Kwaliteit staat hierbij altijd voorop.

Vanuit uw wensen en doelstellingen bekijken we welke van de drukwerksoorten het beste resultaat geeft én prijstechnisch het meest interessant is. Welke oplage heeft u in gedachten, welke technische randvoorwaarden zijn er aan het drukwerk, wat wilt u ermee bereiken? Vanuit onze decennialange ervaring, kunnen we u een goed advies geven over de manier waarop we uw drukwerk het beste kunnen realiseren.

Wat wij ook voor u doen, wij vinden dat het goed moet zijn. Daarom kunt u niet alleen het standaard drukwerk, maar juist ook het echte precisiewerk met een gerust hart aan ons overlaten. Heeft u specifieke wensen als het gaat om kleuren, stansvormen of afwerking? Wij houden wel van een uitdaging en ontwikkelen met veel plezier een oplossing op maat voor u.

Zo precies als wij zijn in de kwaliteit van ons drukwerk, zo precies zijn we ook in de afwerking. Of het nu gaat om lijmen, nieten, vouwen, rillen, stansen, pregen of gehecht gebrocheerd drukwerk, wij zorgen graag voor de perfecte ‘finishing touch’. Daarin gaan we zo ver, dat we soms tot in de kleine uurtjes priegelwerk zitten te doen. Zodat we u het beste resultaat kunnen bieden.

Onze medewerkers combineren kennis van het vak met creatief denkvermogen. Op die manier kunnen wij u voorzien van een goed advies, dat soms afwijkt van de gebaande paden. Van opvallende direct mailing tot een ringband of aparte lak: ook in de afwerking gaan wij alleen voor de beste kwaliteit.

Wilt u meer weten over de vele mogelijkheden of het maatwerk dat wij leveren? Neem contact met ons op!

KLAAR?

WIJ KIJKEN UIT NAAR DE VOLGENDE UITDAGING!

VOORRAADBEHEER

Omdat wij onze klanten graag helpen door werk uit handen te nemen, zijn wij ons gaan specialiseren in logistieke dienstverlening. Voor opslag, fullfilment en distributie ben je bij ons aan het juiste adres. Het liefst beheren wij de voorraden in een online tool. Wij verzamelen essentiële data en zetten deze om in een slim voorraad- en inkoopsysteem.